Diensten 

"Beveiliging op maat"

Betuwe beveiliging maakt de Betuwe veiliger. Door het inzetten van de juiste mensen, kennis en techniek beveiligen we elk bedrijfspand, woning of bedrijventerrein optimaal. Of het nu gaat om een woonhuis langs de dijk in Ochten, een wijk in Opheusden of een bedrijfspand op het industrieterrein in Kesteren, we vinden de ideale veiligheidsbalans voor elke situatie.

Alarmopvolging

U moet er toch niet aan denken dat onbevoegden uw pand of terrein betreden? Met Betuwe beveiliging weet u zeker dat elk alarm dat afgaat direct wordt gesignaleerd, beoordeeld en zo nodig opgevolgd. Onze beveiligers zijn direct onderweg, zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Mobiele surveilance

Mobiele surveillance wordt vaak ingezet als collectieve beveiliging op een bedrijventerrein of in een woonwijk, maar ook voor uw individuele bedrijf kan het de oplossing zijn. Door uw beveiliging aan Betuwe beveiliging uit te besteden, bespaart u uzelf veel kopzorgen.

Beveiligingsadvies

Betuwe beveiliging werkt lokaal en dichtbij. We kennen de buurt op ons duimpje. We willen uw bedrijf, woning en wensen net zo goed leren kennen. Dit doen we door middel van een uitgebreid gesprek op locatie.

Nood- en assistentiemeldingen

Voor ziekenhuizen, verzorgings-, verpleeghuizen en andere zorginstellingen verleent Betuwe beveiliging gerichte zorgbeveiliging. Een zorginstelling is nou eenmaal vatbaar voor veiligheidsrisico's. Uw medewerkers, patiënten of cliënten kunnen te maken krijgen met ongevallen, onmacht of agressie.

Tijdelijke beveiliging

Tijdelijke beveiliging inzetten om uw goederen, bedrijfspand of woning te beschermen is tegenwoordig geen overbodige luxe. Jaarlijks wordt er in heel Nederland voor miljoenen euro’s schade aangericht en ontvreemd. Wanneer u op vakantie gaat, kan Betuwe beveiliging daarom uw eigendommen beschermen.

Particuliere beveiliging

Particuliere beveiliging en buurtsurveillance is voor wooneigenaren een aanvullende vorm van beveiliging op een alarmsysteem. Het professionele beveiligingsteam van Betuwe beveiliging verricht actieve buurtsurveillance en woonhuisbeveiliging in meerdere woonwijken in de Betuwe.

Opening-en-sluitronde

Verlaten veel verschillende mensen wisselend als laatste uw pand? Dan is het verstandig Betuwe beveiliging de opening- en sluitronde te laten uitvoeren. Wij zorgen er dan voor dat uw bedrijf gecontroleerd wordt en correct wordt afgesloten.

Noodreparaties

Niets is zo vervelend als het meemaken van een inbraak in uw woning of bedrijfspand. Natuurlijk moet schade aan deuren en kozijnen met spoed worden gerepareerd om vervolgschade te voorkomen. Daarvoor zet u Betuwe beveiliging met een gerust hart in.

Doorzoek de website