Over Betuwe Beveiliging

“Dichtbij de klant met lokale betrokkenheid”

Betuwe beveiliging maakt de Betuwe veiliger. Door het inzetten van de juiste mensen, kennis en techniek beveiligen we elk bedrijfspand, woning of bedrijventerrein optimaal. Of het nu gaat om een woonhuis langs de dijk in Ochten, een wijk in Opheusden of een bedrijfspand op het industrieterrein in Kesteren, we vinden de ideale veiligheidsbalans voor elke situatie.

Lokaal

We kennen de Betuwe als geen ander. Iedere straat en elke steeg is ons bekend. We kunnen ons geen betere basis bedenken om woningen, bedrijven en terreinen in de regio te beveiligen. We staan zeven dagen in de week 24 uur per dag klaar en we garanderen razendsnelle responstijden. Tenslotte zijn we altijd dichtbij.

Betrokken

Iedere situatie en elke locatie is anders. We denken daarom graag met u mee en luisteren naar uw wensen. Onze betrokken medewerkers weten wat er in de Betuwe en landelijk speelt op beveiligingsgebied en we staan graag garant voor uw veiligheid. Betuwe beveiliging is voor u één gezicht en één aanspreekpunt.

Compleet

Betuwe beveiliging biedt een compleet pakket op het gebied van veiligheid. Van advies tot montage en van alarmopvolging tot nieuwe kozijnen. We bewaken uw pand, terrein of evenement, verzorgen sluitbegeleidingen, nemen surveillance voor onze rekening en reageren direct op meldingen. U en uw eigendommen zijn veilig bij ons.

DSCF6404
Beveiligingsadvies

Beveiligingsadvies begint met een uitgebreide scenario-analyse. Vervolgens stellen we de beste beveiligingsmix voor u samen. Die mix bestaat uit de beste combinatie van mensen, procedures en technieken om uw bedrijf of woning optimaal te beveiligen. U krijgt van ons altijd een praktisch beveiligingsadvies dat we meteen voor u kunnen uitvoeren.

DSCF6480kopie
Nood- en assistentiemeldingen

Onze beveiligers verhogen het veiligheidsgevoel van uw medewerkers, patiënten of cliënten. Bij een nood- of assistentiemelding reageren we direct. We blijven altijd kalm in stressvolle situaties, zijn zelfverzekerd, stellen gerust en zijn veerkrachtig in het omgaan met uitdagend gedrag van anderen. Zorgprofessionals kunnen weer onbezorgd hun werk doen.

Doorzoek de website